26 februari 2016

De gemeente Groningen wil graag in gesprek met de amateurkunst

Ter voorbereiding op de cultuurnota 2017-2020 wil de gemeente Groningen graag in gesprek met amateurverenigingen en andere partijen die een belangrijke rol spelen in de amateurkunst in de stad Groningen. We zijn benieuwd naar: wat gaat goed, wat kan beter? Waar moeten we als gemeente rekening mee houden? Welke knelpunten zijn er, en welke kansen?

Om deze informatie te verzamelen, organiseren we een openbare avond op donderdag 17 maart van 19.30 – 21.30 uur in de Euroborg, Boumaboulevard 41 Groningen (Noordlease Business Corner) voor de stadse amateurkunst. Wethouder Paul de Rook van Cultuur geeft deze avond een toelichting op het gemeentelijk beleid. De opbrengst van de avond gebruiken we voor de nieuwe cultuurnota, bijvoorbeeld als het gaat om de regelingen voor de amateurkunst. We nodigen betrokken van harte uit. Wilt u namens uw vereniging, stichting of instelling (alleen stad Groningen) aanwezig zijn, laat het ons dan weten: rinske.hokwerda@groningen.nl. Gelieve daarbij aan te geven namens wie en met hoeveel personen u komt.